Jeg har vandret den lange vej til friheden. Jeg har prøvet ikke at vakle; jeg har gjort fejltrin på vejen, men jeg har opdaget den hemmelighed, at man efter at have besteget et stort bjerg blot finder mange flere bjerge at bestige. Jeg er standset op et øjeblik her for at hvile, for at snige mig til at se ud over den strålende udsigt, der omgiver mig, og se tilbage på den vej, jeg er kommet. Men jeg kan kun hvile et øjeblik, for med friheden følger ansvar, og jeg vover ikke at blive stående, for min lange vandring er endnu ikke til ende

Nelson Mandela

Velkommen

Jeg håber, at du kan finde det du eller din arbejdsplads søger. Jeg tilstræber altid høj faglig kvalitet og hjælper gerne med vejledning, hvis der er spørgsmål til det, som jeg udbyder.

Alle opgaver tilrettelægges i samarbejde med den eller dem, som ønsker opgaven. Jeg lægger altid et væsentligt forarbejde ind, således at opgaven bliver 'skræddersyet' til den enkelte kunde. Herved får jeg indsigt i det unikke i opgaven og kan komme 'under overfladen' med målet om at skabe processer, der giver forandring.

Jeg arbejder sammen med konsulenter, der har kompetencer som matcher mit værdigrundlag og som kan supplere min faglighed. Det betyder, at jeg arbejder med ret store opgaver, der har en vis bredde i det faglige felt. Det kan være undersøgelsesopgaver, som kræver forskningsmæssige kompetencer - så sig endelig til!

Med ønsket om en god dag!

Susanne Broeng,
Cand.scient.soc.

Profilbrochure  Vi støtter Familier med Kræftramte børn!